Over mij

Chantal Kok-Schaap

Life coach en oprichter

Mijn naam is Chantal Kok-Schaap en ik ben life coach en oprichter van Leef met Inspiratie. Graag help ik je om meer balans in je leven te brengen, te ontdekken wat je echt belangrijk vindt en om doelen makkelijker en sneller te bereiken.
Een kleine verandering kan soms al wonderen doen!

Coaching

In mijn werk heb ik gemerkt dat, als je uitgaat van je eigen kracht, eigen kwaliteiten en kennis, er heel veel mogelijk is.

Coaching betekent letterlijk: “mensen van de ene naar een andere plaats helpen“.

Goede coaching is dus samen met iemand op weg gaan naar die andere plaats, samen ontdekken hoe je daar gaat komen, gaandeweg wijzer worden en uiteindelijk het doel dat voor ogen staat bereiken. Door praktische en oplossingsgerichte coaching help ik je om meer controle te krijgen over je situatie en ben je in staat om je situatie te veranderen en te verbeteren.

Er is meer...

Naast individuele coaching organiseer ik ook wandelingen, workshops en andere activiteiten rondom verschillende levensthema’s. Bijvoorbeeld rondom zelfbeeld, balans, geluk, maar ook verdriet, verlies en afscheid.

Ik help je graag om te ontdekken wat van binnen leeft, een ontdekkingsreis naar jezelf en de juiste balans in jouw leven.

  • Welke vragen en dillema’s spelen een rol in jouw leven?
  • Wat zijn bronnen van hoop, motivatie en inspiratie voor jou?
  • Wat heb je nodig om een goed en gebalanceerd leven te leiden?

Spelen deze vragen en thema’s ook weleens door jouw hoofd?!

Neem dan contact met mij op en samen ontdekken we hoe jij kunt leven met inspiratie!

Verder…..

Na aan de universiteit een master theologie te hebben gehaald en een aantal jaren als geestelijk verzorger en predikant te Parijs werkzaam te zijn geweest, wil ik mijn kennis en ervaring gebruiken om meer voor mensen individueel te betekenen. Daarom heb ik aanvullend een opleiding tot life coach en wandelcoach gevolgd. Ik spreek Nederlands, Engels en Frans. In mijn vrije tijd geniet ik van de rust in de natuur, lezen, koken en reizen.

Ben jij op zoek naar meer balans in je leven?

Daar help ik je graag bij!
Neem contact op