Aanbod

De balans opmaken

Het leven is vaak druk en vol, een jaar gaat razendsnel voorbij. Werk, een sociaal leven met familie en vrienden, sport en nog zoveel meer dingen, die tijd en aandacht vragen. Laat dat nog ruimte om na te denken of om stil te staan bij belangrijke vragen in je leven? Wie ben ik eigenlijk? Waar ga ik voor? Waarom doe ik de dingen die ik doe en geniet ik daar ook echt van?

Introductie: op zoek naar Balans

Spelen deze vragen wel eens door jouw hoofd?! In dat geval nodig ik je van harte uit om daar samen met een aantal andere vrouwen (max. 6) eens bij stil te staan.

Het drukke leven kan zomaar met je op de loop gaan! Door even stil te staan bij belangrijke vragen kun je erachter komen wie je echt bent, wat de kernwaarden in je leven zijn, wat je sterke en zwakke punten zijn en wat je passie is. Samen met andere vrouwen, kun je elkaar de spiegel voorhouden en zal er meer bewustwording ontstaan van wat nu echt belangrijk is voor jou. Het helpt je om een goede balans in je drukke bestaan te vinden.

Na deze introductie kun je zelf bepalen met welke thema’s je verder aan de slag wilt.

Kijk in de spiegel

Elke dag kijken we wel een paar keer in de spiegel. In de ochtend als voorbereiding op een nieuwe dag, nog even vluchtig voor je de deur uitgaat of in de weerspiegeling van een winkelraam waar je voorbij loopt.
Wat zie je als je in de spiegel kijkt? Neem je eigenlijk wel echt de tijd om eens goed in de spiegel te kijken en besef je dan wie je daar ziet? Ben je tevreden met wie je ziet?

In dat geval nodig ik je van harte uit om dat samen met een aantal andere vrouwen (max. 6) te doen.

Samen nemen we een kijkje in de spiegel en staan we stil bij wie we daar zien.

Hoe je jezelf ziet, is lang niet altijd hoe anderen je zien. Vaak zie je jezelf zo anders en minder positief dan de mensen om je heen. Als mens hebben we de neiging om veel harder voor onszelf te zijn, dan voor anderen. Tijdens deze dag richten we ons op een respectvolle manier op de positieve en sterke punten die we zien in onszelf en in elkaar. Door eens bewust in de spiegel te kijken krijg je een veel beter beeld van jezelf en kun je veel meer gebruik maken van je sterke punten.

Walk to talk

Samen trekken we er op uit om te wandelen en te praten. Wandelen zorgt voor ontspanning, maar ook voor verbondenheid met elkaar, de natuur en onze leefomgeving. Door buiten te zijn ontdek je vaak veel meer wat er van binnen bij je leeft. Bovendien ervaar je buiten meer ruimte, letterlijk en figuurlijk. Vaak is het al wandelend makkelijker om na te denken en te praten.

Sta jij stevig met beide benen op de grond of weet je niet zo goed waar je staat?!

Is jouw hoofd ook zo vol en zoek je ruimte?!

Ik nodig je graag uit om samen met anderen (max. 8) een wandeling te maken.
Tijdens deze wandeling doen we een aantal opdrachten en gaan we met elkaar in gesprek om te kijken waar jij staat. Hoe verloopt jouw weg door het leven? Waar sta je nu? Is dat ook de plek waar je wilt zijn?

Dit is een eerste kennismaking met deze manier van wandelen, bezinnen en praten.

Vision Board

Een vision board maken is een creatieve manier om met je persoonlijke ontwikkeling bezig te zijn. Het helpt je om een specifiek levensdoel te verhelderen, je daarop te concentreren en te blijven focussen. Door jouw doel te visualiseren breng je het tot leven.

Bezig zijn met je doelen, de dingen die je graag wilt bereiken in je leven, die belangrijk voor je zijn, geeft ontzettend veel energie. Het gevoel dat het realiteit wordt en echt binnen handbereik is, is zeer inspirerend. Door middel van je vision board en de persoonlijke coaching wordt je doel, gevoel of idee meer dan alleen een wens. Stap voor stap laat je je dromen uitkomen!

Tijdens de workshop ga je je doelen visualiseren en verwerken in een collage, jouw persoonlijke vision board. Mocht je vragen hebben of vastlopen, dan ben ik, als life coach, aanwezig om je te helpen en begeleiden bij dit proces.

Een vision board werkt het beste als je er regelmatig, het liefste dagelijks, naar kijkt. De constante herinnering aan je duidelijk gevisualiseerde doel maakt je elke dag weer enthousiast en gemotiveerd om er voor te gaan!

Coaching

Het leven loopt niet altijd zoals we willen of hadden verwacht. Soms raak je de weg even kwijt en lijkt het of je door de bomen het bos niet meer ziet. Je loopt steeds tegen dezelfde dingen aan en het lukt je maar niet om verandering in je situatie aan te brengen.

Als coach kan ik je helpen bij:

 • het formuleren van je doelen en een stappenplan om daar samen naar toe te werken
 • persoonlijke ontwikkeling en groei
 • richting geven aan je toekomst
 • het exploreren, ontwikkelen en toepassen van je eigen mogelijkheden en kwaliteiten
 • het zoeken naar je bronnen van motivatie en inspiratie
 • het afstemmen van verschillende levensgebieden
 • het zoeken naar balans in je leven

Tijdens individuele coaching gesprekken sta jij als persoon centraal. De gesprekken zijn gericht op vooruitgang, verbetering en positieve verandering. Samen gaan we op zoek naar de juiste manier/weg om het beste uit jezelf naar boven te halen door gebruik te maken van je eigen kracht, bestaande kwaliteiten en kennis.

Door mijn praktische en oplossingsgerichte coaching kan ik je helpen om je situatie te veranderen en het liefst te verbeteren!

Neem gerust contact met me op om te kijken wat ik voor je kan betekenen!

Goed gesprek

Voor iedereen die behoefte heeft aan een goed gesprek van mens tot mens. Misschien omdat je:

 • behoefte hebt aan een luisterend oor;
 • gebukt gaat onder een geheim;
 • je niet serieus genomen voelt;
 • het leven even niet meer ziet zitten;
 • behoefte hebt aan een goede en onafhankelijke gesprekspartner.

Neem gerust contact met me op om te kijken wat ik voor je kan betekenen!

Ben jij op zoek naar meer balans in je leven?

Daar help ik je graag bij!
Neem contact op